browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Har din connemara presterat extra bra på träning eller tävling?

Posted by on 2013/05/27SCS säger på sin hemsida att de vill  lyfta fram de fina connemaraponnyer som vistas på tränings- och tävlingsbanan och de enda kraven är att connemaran är renrasig och att man har tillstånd till bilden.

Det verkar dock som att det finns ytterligare krav. Till SCS har skickats bilder på två svenskfödda RC-hingstar som båda vunnit regionala LA. Enligt uppgift skulle bilderna publiceras i helgen, men det har gått två helger sen det beskedet.

På bilderna syns Sofia Andersson (14 år) på XL Broderick (8 år) som vunnit två regionala LA i dressyr och Michelle Hoffback (15 år) på Poetic Kelly (7 år) som vunnit en regional LA i hoppning och snabbt kvalat till medelsvår B.

 

Comments are closed.