browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Inte vår grej

Posted by on 2012/06/27

Det är inte riktigt vår grej att rapportera utställningsresultat, men vi gör ett undantag i väntan på att SCS ska få fart på sin hemsida. För att gjuta lite mod i svenska uppfödare vill vi rapportera annat än inställda utställningar och lösta licenser. Det är roligt med svenska framgångar utomlands.

Dangan Memory som ägs av Stuteri Hagalyckan befinner sig sedan några veckor sedan på Irland för en karriär i utställningsringarna. Starten kunde inte bli bättre. Bäst i rasen på Louisburgh Horse Show. Dagen efter placerades hon tvåa i Corrandulla. Flera framskjutna placeringar blev det som väntat för avkommor till Linsfort Barney. Hingsten Amadeus e Ashfield Cathal Crobdhearg gjorde bra ifrån sig i ridklass.

Utställningen i Le Lion d’Anger i Frankrike blev en stor framgång för Coosheen Finbarr. Tvååriga sonen Anders de l’Aulne (döpt efter SCS ordförande) blev reserv Best in Show. Bland tvåårsstona var Coosheen Finbarr far till både ettan och tvåan som heter Athena de l’Aulne och Afghane de l’Aulne. Svenskfödda Frederiksminde Lofty Made vann sin klass. Irländske domaren Robbie Fallon, Cashelbay stuteri, kunde glatt konstatera att han numera äger modern. I treårstestet för hingstar placerades svenskfödde Cousin Broderick som trea.

Susanne Leijonhufvuds Bunowen Paddy var far till segrande ettårssto Boreale de Seguret på utställningen i Morvan-Bourgogne. Svenskfödda Zinnia Broderick placerades tvåa i en stor klass för gallston på samma utställning slagen av det sto som blev reserv senior champion.

Comments are closed.