browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: december 2011

Hopptoppen 2011

Årets tävlingssäsong i hoppning är slut och vi hoppas att alla resultat rapporterats. Vi presenterar här de connemaror som samlat flest poäng under 2011.

Categories: Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

En god gärning

Att lägga pengar på julkort och julklappar blir allt mer omodernt. Fler och fler skänker i stället till välgörenhet. Connemara.nu har också ett alternativ att erbjuda

Categories: Avel, Internationellt | Kommentering avstängd

Hingstar på tävlingsbanan

2011 kommer inte att gå till historien som det år som var connemarahingstarnas bästa på tävlingsbanan. Likväl är det väl värt att uppmärksamma de som synts ute på regionala tävlingar och högre med förhoppning om att det blir bättre 2012.

Categories: Avel, Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

Ett alternativ?

Redan trött på julmaten? Eller dags för lite alternativ? Prova Bacon & Cabbage! Det har vi gjort!  

Categories: Livets goda | Kommentering avstängd

Dressyrtoppen 2011

Årets tävlingssäsong i dressyr är slut och vi hoppas att alla resultat rapporterats. Vi presenterar här de connemaror som samlat flest poäng under 2011.

Categories: Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

Placerade connemaror vecka 49

Följande connemaror har placerat sig i lägst LB i kat C och D på tävlingar med regional status eller högre under vecka 49:

Categories: Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

Mästerskap 2012

Nu är alla datum klara för mästerskapen 2012. Hoppas att du har möjlighet att besöka något evenemang för att heja på connemarorna.

Categories: Internationellt, Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

British Performance Award Scheme 2010-2011

I Storbrittannien har connemaraföreningen sedan många år ett speciellt system där man samlar poäng i olika tävlingssammanhang. Det är inte bara vanliga ridsporttävlingar som hoppning, dressyr, fälttävlan och körning utan även ridklasser och working hunterklasser räknas.

Categories: Internationellt, Tävling | Kommentering avstängd

Placerade connemaror vecka 48

Följande connemaror har placerat sig i lägst LB i kat C och D på tävlingar med regional status eller högre under vecka 48:

Categories: Sverige, Tävling | Kommentering avstängd

Danska ungponnychampionatet

Det var mycket glest med deltagande connemaror i det danska ungponnychampionatet. Undantaget var dressyr för sexåringar där alla dagens samtliga connemaror deltog. Bäst av de tre connemarorna och på en fjärde plats av totalt 15 st kom Nörlunds Wizard.

Categories: Internationellt, Tävling | Kommentering avstängd